В  икона за стил се превърна съпругата на наследника на британския престол. Нейната елегантност, изтънчен вкус и безупречен стил не оставиха никого безразличен.

Кейт Мидълтън следва модната тактика на покойната вече кралица Елизабет.  Залага на ярки и контрастни цветове. По този начин се откроява от тълпата на различните светски събития. Стройната й фигура я прави да изглежда на 20, а не на 41. Или поне до скоро беше така.

Плашеща е: Потресаващи снимки на Кейт Мидълтън

Последните снимки, които бяха направени на Мидълтън са плашещи. Принцесата сякаш се е състарила само за нощ и е добавила значителен брой години към лицето си.

Разликата във възрастта между принцесата на Уелс и кралицата на Великобритания е 35 години - но изглежда, че Кейт е достатъчно възрастна, за да бъде сестра на Камила.

Плашеща е: Потресаващи снимки на Кейт Мидълтън - Снимка 2

Черният цвят определено не подхожда на Кейт Мидълтън. Траурният вид само състарява принцесата на Уелс. Грешка е също и гримът – прекалено ярки вежди бледо „замазано“ червило, черна очна линия и гъсто оформени долни мигли. Назолабиалните бръчки също личат, а самата кожа започва да губи тонус.

Както и да се появи, Кейт остава икона за стил. Може би следващото появяване на съпругата на принц Уилям ще се превърне в друго модно шоу, където тя отново ще блесне в ярки тоалети.

Източник: blitz.bg