Разкриха причината, довела до смъртта на Пийчес Гелдоф

Вече е ясна причината за смъртта на дъщерята на легендарния музикант Боб Гелдоф - Пийчес Гелдоф. Появиха се най-различни версии за фаталния край на известната журналистка и тв водеща. Преди няколко седмици безжизненото й тяло беше открито дома й от нейния съпруг. Той веднага повикал спешна помощ, но за съжаление Пийчес Гелдоф вече била мъртва. До безжизненото й тяло стояло едно от децата й, което скоро ще навърши годинка.

Първоначалната версия, която беше оповестена като причина за случилото се с дъщерята на Боб Гелдоф, беше че Пийчес Гелдоф се е подложила на жестока диета, довела до фаталните последици. Друга версия гласеше, че младата журналистка е била покосена от инфаркт.

Резултатите от назначената съдебна експертиза сочат, че Пийчес Гелдоф е издъхнала от свръхдоза. По същия нелеп начин загина и майка й. Близки на покойната дъщеря на легендарния музикант споделят, че Пийчес изпаднала в депресия. Напоследък тя често си спомняла за своята майка и това я разстройвало допълнително.

[caption id="attachment_407563" align="alignleft" width="285"]Пийчес Гелдоф остави две деца сирачета Пийчес Гелдоф остави две деца сирачета[/caption]

Опелото на Пийчес Гелдоф се състоя в същата църква, където тя се венча със съпруга си. Тялото на младата журналистка беше положено в бял ковчег, на който бяха изрисувани образите на най-близките й хора.

Въпреки случилото, бащата на Пийчес Гелдоф в момента подготвя сватба. Той ще се венчае за своята приятелка след 18-годишна връзка.