Жерар Пике се превърна в персона нон грата!

В персона нон грата се превърна обичаният доскоро Пике. Причината е ясна - подлата му постъпка към Шакира, на която изневери брутално с някаква си просто хостеса. Певицата моментално тегли чертата на отношенията им и заяви, че не иска да чува дори за него. Тя излезе с ново парче, което събра рекордни гледания и в което плюе по низостта на бившия си.

Докато раздялата превърна Шаки в петорно по-обичана от всички личност, то Пике го "яде голям". Заради неадекватната си постъпка той изгуби цели пет милиона последователи от мрежите, а последните продължават да се топят като мартенски сняг не с дни, а с часове. На Жерар са отказвани и реклами, от които той реално губи значителни суми.

45-годишната чаровница Шакира пък не спира да показва силен и достоен характер като вместо да се тръшка и реве, живее живота си щастлива и решителна. Тя дори издигна ограда между имението, в което живееха с Пике в Барселона и къщата на неговите родители, която е в непосредствено съседство. Децата им, разбира се, се виждат с всички, но в определени за това дни, а не, когато му скимне на Пике.

Интересно е, но както и се очакваше, за въпросната младичка хостеса вече не се чува и лаф. Пике очевидно е сложил край на това забавление, което му изяде главата и го накара да си хапе сам з@дника. Но да беше мислил овреме.