Шакира не ще и да чуе за предателя Пике!

Жерар Пике е буквално на колене пред любимата си Шакира, на която в продължение на месеци слагаше рога. Футболистът на Барса отдавна е натирил младата си любовница - сервитьорка, с която мачкаше чаршафите от февруари до миналия месец. Той многократно правил опити да се извини на певицата и да се върне у дома, но ударил на жестока греда.

Шакира директно показала среден пръст на предателя и отказала да води разговори с него, освен ако на срещите не присъства и адвокат. В момента двамата се съдят за попечителството над двете си момченца и Шакира има огромна преднина пред футболиста, чиято снимка отстраниха дори от плакатите пред стадиона на Барса.

"Шаки е отвратена от него и не ще да го чуе дори. Тя много го обичаше и почти 12 години му беше вярна, толкова продължи връзката им. Кълнеше се в него, а той я срина с това, което извърши. Е, връщане няма и Пике ще си плати за всичко. Шакира го ненавижда и е готова да му вземе всичко, което може", коментират източници и близки до звездата.

Фактът, че е в немилост пред почти целия свят пък побърквал допълнително Пике, който се чудел и блъскал главата си в стената как е могъл да бъде такъв дебил. "Осъзнава, че заради някаква тъпа фуста и най-вече заради нагона си, падна рязко в очите на милиони хора от всички краища на земното кълбо. Това е наистина ужасно", споделят запознати.