"Принц Чарлз съсипа любовния ми живот и това е самата истина. Много ми се ще да му го кажа директно в очите и ще го направя. Години пропилях, най-добрите си години" - това разкри шокиращо световната певица от миналото Шийла Фъргюсън. Тъмнокожата изпълнителка винаги се е славела като любимката на Чарлз.

Реално двамата се запознават много отдавна, навръх 30-ия рожден ден на сина на кралица Елизабет. Тогава Шийла изпява една песен специално за рожденика, двамата се разговарят, а Чарлз буквално се влюбва в нея. Но не в онзи, романтичния, а в чисто приятелски смисъл. И след това редовно оповестява публично, че тя е любимката му.

Много са слуховете за афера помежду им, каквато обаче не е реално потвърдена и до днес. За сметка на това Шийла става страшен карък в любовен план и не може да си намери мъж.

"Който иска да вярва - мъжете бягаха от мен като прокажена. Не смееха да ме доближат, камо ли да ме поканят на среща или нещо повече, защото се бояха. Страхуваха се от приказките, че съм любимка на Чарлз и това ги отблъскваше. Много ме болеше от това, полудявах, но е факт", разказва Фъргюсън.

В крайна сметка тя успява да срещне своя бъдещ и единствен съпруг - Крис Робинсън, от когото има две деца близначки. Но и техният брак се разпада, макар и след дълги години заедно.