Синовете й не присъствали на събитието

За никого не е тайна, че сватбата на Бритни Спиърс и избраника й Сам Асгари се състоя преди няколко дни. Снимки от събитието обаче се появиха едва сега.

Медиите зад Океана нарекоха сватбата на Бритни Спиърс „събитието на годината“ и като такова следва да бъде разгледано под лупа, както обикновено се случва.

ПЪРВИ СНИМКИ от вълшебната сватба на Бритни Спиърс

Факт е, че Бритни изглежда като истински ангел в приказната си рокля. Певицата заложи на сватбена одежда с открити рамене и невероятен шлейф, дело на самата Донатела Версаче. Тя също бе сред официалните гости на сватбата.

На път за събитието, Донатела Версаче била интервюирана накратко. Тя била категорична, че Бритни и Сам са невероятна двойка и много се радва за тях. Накрая им пожелала най-доброто.

Що се отнася до работата й по сватбената рокля на Бритни, дизайнерката споделя, че е било изключително забавно и емоционално.

Припомняме, че сватбеното събитие на двойката се състоя рано вечерта в Лос Анджелис. Източници разкриват, че на събитието са присъствали около 60 гости, сред които много знаменитости като Парис Хилтън, Дрю Баримор и др.

Това, което направило впечатление обаче е, че синовете на певицата – Шон Престън и Джейдън Джеймс не присъствали на събитието. Един от адвокатите на Кевин Федърлайн отбелязва, че те били много щастливи за майка си, но не искали да отнемат от вниманието.

След като двамата си разменили сватбени обети под арка от цветя, Бритни и Сам се качили в специално проектирана бяла каляска, която била теглена от коне, украсени с фантастични цветя.

Разбира се не липсвали и сцени от холивудски филми. След партито, което било заключителната част на събитието, младоженците потеглили с лъскава лимузина на сватбеното си пътешествие.

Източник: zajenata.bg