Парис Хилтън споделя първия поглед към малкото си момиченце. 42-годишната мултифункционална актриса сподели видео в TikTok, на което се вижда как новата майка прекарва време с новородената си дъщеря Лондон и 10-месечния си син Финикс. Хилтън люлее дъщеря си извън кадър, показвайки само горната част на главата на бебето, докато снима Финикс в бебешката му люлка.

"Това ли е сестра ти?" Хилтън пита сина си, който протяга ръка, за да докосне главата на Лондон. "Бъди нежен."

"Сладък ли си?" - пита майката на две деца Финикс, докато той се взира в нея. "Бебето. Ооо", казва Хилтън на Финикс, който гали главата на сестра си. "Да, мило. Финикс е хубав по-голям брат. Обичаме те, Лондон!"

Парис Хилтън показва за първи път дъщеричката си Лондон (СНИМКА)

Хилтън има две деца със съпруга си Картър Рум, на 42 години.

През уикенда бяха разкрити второто име и датата на раждане на новородената дъщеря на Хилтън. Според удостоверението за раждане, получено от The Blast, бизнесдамата и предприемачът са нарекли дъщеря си Лондон Мерилин Хилтън Реум.

В документа, който е подаден в регистъра на населението на окръг Лос Анджелис, се посочва, че Лондон е родена на 11 ноември - годишнината от сватбата на родителите ѝ - в 11:43 ч. в медицинския център Cedars Sinai в Калифорния. В удостоверението не са посочени теглото и ръстът на бебето при раждането.

Източник: people.com