На втори февруари са родени бившите влюбени Шакира и Жерар Пике. Да, двамата са на една и съща дата, само че с десет години разлика. Шаки се е появила на света през 77-ма година, а Пике през 87-ма. Тази година беше първата от връзката им, в която те празнуваха разделени.

Разбира се, след чутовния скандал с изневярата на футболиста с младата Клара Чиа и дума не може да става той и Шакира да възобновят добрите си отношения, дори и в името на децата. Разговорите между тях стават чрез посредници и адвокати, или с песни в нета, както направи латината.

ПАПАРАШКИ СНИМКИ от рождените дни на Шакира и Пике! (той с Клара, тя сама)

На празника си Шакира беше заснета на тераса, докато се усмихва на феновете си, но направи впечатление, че е сама, само с малко приятели. Далеч по-щастлив от нея се предполага да е Пике, който пък бе уловен от папараците в автомобила си, заедно с Клара.

Двамата се бяха запътили към романтично заведение, където да отбележат празника на играча, макар Клара да не излиза често навън след скандала. Както знаем, тя се е затворила вкъщи, защото омразата към нея е огромна и е от фенове на Шакира из цял свят.

Стигна се дотам непознати хора да я нападат насред улицата, което доведе до депресия и нужда от психиатър. Дано скоро да я оставят на мира!