След кончината на незабравимата принцеса Даяна, нейната снаха - Кейт Мидълтън безспорно е най-обичаната от британците персона от кралското семейство. Кейт е стилна, възпитана, винаги учтива и усмихната - нещо, което етърва й Меган Маркъл никога не е демонстрирала.

Именно затова и случайната снимка на Кейт в автомобила й, заснета от папараци, предизвика взрив на Острова и разгневи мнозина. На фотото се вижда ясно лицето на херцогинята на Кеймбридж и изражението й, което е тъжно, да не кажем отчаяно.

ПАПАРАШКА СНИМКА на неутешимата Кейт Мидълтън взриви Острова! (още за драмата й)

Ясна е и причината за това и тя носи името Хари. Да, книгата, която принц Хари извади преди дни на пазара и която разбуни целия свят, се е отразила погубно върху брат му Уилям и самата Кейт.

Припомняме, че тримата бяха първи дружки и почти постоянно заедно, преди Меган да влезе в живота на Хари, а Кейт Мидълтън и Хари се обичаха като родни сестра и брат.

В книгата, които някои възмутено обявиха за пасквил, Хари разкрива не просто нелицеприятни, а противни истории за брат си, за жена му и за цялото семейство. Явно Кейт още не се е отърсила от шока и това й личи дори навън.