Сензация или по-скоро нещо съвсем очаквано?! Неверникът Жерар Пике направи рязък завой и... се върна при Шакира. Всъщност - опитва се да се върне при певицата и семейството си, но засега поне не му се получава. Това гърмят медиите в Испания след като преди дни стана ясно, че футболистът е започнал все по-често да посещава не само Шакира, но и родителите й и да проявява загриженост за здравето им.

Да, видно е, че Пике е зарязал младата си изгора Клара Марти, която се превърна в звезда за денонощие и то само, защото си легна с Жерарчо. Е, Клара явно е била влюбена или заслепена, кой знае, а доскоро и самият Пике се водеше такъв. Уви, чувствата му бързо са охладнели и той се освести като разбра какво е изгубил в лицето на Шакира.

Този път обаче е ред на Пике да страда и да се тръшка, защото Шакира категорично не го иска обратно в живота си, камо ли в леглото си. Близки до нея издадоха пред вестниците, че певицата има самоуважение и гордост, които не й позволяват да се превърне в нечия играчка.

"Той я нарани така, както никой друг не го е правил досега. Само тя си знае какво изстрада, колко плака, но се изправи и продължи. И ще продължава да го прави все по-лесно, при това без него в живота си. Да не е луда, че да го вземе обратно, докато пак не й кръшне", коментират източниците.

Всъщност, така, както познаваме Шакира, дори и само от творчеството й, не сме и очаквали да стори обратното.