Те се разведоха след доста шумен скандал, но днес явно са приятели. Дженифър Анистън наскоро беше забелязана в компанията на бившия си съпруг, при това на романтична вечеря с него. Което веднага породи въпроса - събират ли се двамата, или не?

 

Дженифър Анистън беше омъжена за актьора Джъстин Теру едва две години, след което двойката обяви развода си. Причината бяха многобройните им ангажименти, както и фактът, че са се превърнали по-скоро в съквартиранти, отколкото в партньори. Към днешна дата обаче, Джен изглежда щастлива в компанията на бившия си съпруг, а за това свидетелства и срещата между двамата в романтично заведение в Ню Йорк.

 

Папараци свидетелстват, че звездата е била прегърната изключително емоционално от бившия си съпруг,  а в края на вечерта си е тръгнала с роза. Видимо просълзена и развълнувана, Джен изглежда доста разтърсена от преживяното.

 

Двамата за първи път са видени публично тази седмица, на срещата в Ню Йорк. Последните няколко години те избягваха да се появяват на едни и същи събития. Дори се говореше, че Джъстин проверява дали на някоя церемония ще присъства и бившата му съпруга, преди да рискува да се появи на нея. Явно слуховете, че актьорът е изневерявал на половинката си, докато е пребивавал в Ню Йорк, а тя го е чакала сама в Лос Анджелис, не са съвсем неверни.

 

Анистън има още един брак зад гърба си - с актьора Брад Пит. Двамата се разделиха след като той се запозна с актрисата Анджелина Джоли. Докато Брад беше женен, двойката почти не поддържаше контакти. След раздялата му с Анджелина, те многократно са виждани заедно, но заявиха, че си остават само приятели...