Турската актриса Айбюке Пусат остана без шофьорска книжка, след като бе сгащена от органите на реда да шофира автомобила си в нетрезво състояние. Дрегерът и кръвният тест отчели над 2 промила алкохол. Тепърва предстои Темида да вземе решение колко години актрисата няма да може да сяда зад волана.

 

Запознати разкриват, че Селин от „Навсякъде ти“ била на бар с приятелки, преди да бъде спряна от полицейските власти. И макар да не става ясно какво точно е консумирала в заведението, всеизвестен факт в Турция е, че Айбюке има афинитет към чашката.

 

През миналата година тя хвърли в шок всички на сватбата на девер си, когато здраво почерпена с вино и уиски, награби любимия си Фуркан Андъч на дансинга и разигра с него пози от „Кама Сутра“, увила крака около кръста му и пъшкаща толкоз сладострастно, че дори успяла да заглуши музиката.

Пусат е родена през 1995 г. в Анкара. След завършването на гимназия, записва да следва икономика в турската столица, но паралелно с това изучава и класически балет в консерваторията. Преди да се насочи към сериалите, играе в постановки по „Баядерка“ и „Лешникотрошачката“.

 

Преди десетилетие екранната Селин е сред кандидатките за короната в най-престижния конкурс за красота в Турция. Заема трето място, а призовото класиране я праща на „Мис Земя“ във Филипините. У нас освен от „Навсякъде ти“, Айбюке е позната на зрителите и от участието й в „Кварталът на богатите“, където влезе в ролята на Елиф – влюбената в Яман студентка.

 

Наскоро чаровницата сключи договор за участие в спектакъл за Чарли Чаплин, където ще изпълни не една, а цели три роли в представлението. Героините й са все дами, оказали огромно влияние върху гениалния комик.

Източник: Уикенд