Приятелите й се надяват този път истината да излезе наяве

Принцеса Касия е била открита мъртва.

Безжизненото тяло на бившата катарска принцеса Касия Галанио е открито в Марбея, Испания.

Американката от полски произход стана принцеса през 2004 година. Тогава тя сключи брак със 73-годишния мултимилиардер Абделазиз бин Халифа Ал Тани, който е чичо на емира на Катар.

Откриха мъртва принцеса Касия

По време на брака й, принцеса Касия живяла изключително луксозен живот, изпълнен с холивудски звезди и скъпо шампанско, отбелязва изданието „Билд“.

Три години по-късно обаче красивата приказка приключва. Принцеса Касия и чичото на катарския емир се развеждат.

Разводът е най-малкият проблем, тъй като е последван от ожесточена война за трите дъщери.

Според информация полицейските власти откриват безжизненото й тяло в леглото. Твърди се, че по него не са били открити следи от насилие. Според първите признаци се предполага, че тя е издъхнала след приема на свръхдоза наркотици.

Близък приятел на бившата катарска принцеса обаче твърди, че тя никога не е посягала към наркотични вещества. Предстои да бъде извършена аутопсия, която да даде яснота за причината, довела до кончината й.

Приятелите й не крият, че се надяват този път истината да излезе наяве и припомнят, че такава яснота не е съществувала дори в съда през последните 15 години. Там чичото на катарския емир многократно обвинявал красивата принцеса Касия, че е психично болна алкохоличка.

Само преди три седмици принцесата отправи в съда най-голямото обвинение към бившия си съпруг, предава dir.bg. Тя го обвини, че е упражнил сексуално насилие над най-голямата му дъщеря, която живее при него. Ал Тани обаче отрече.

За последно е публикувала в профила си в Инстаграм преди пет седмици.

Източник: lupa.bg