18-годишнта наследничка на Брад Пит и Джоли пренебрегна фамилията на баща си по време на реч в колежа Spelman College. Захара, която се представяше до скоро с двойното си фамилно име Джоли-Пит този път пропусна това на осиновителя си.

След развода си ярката холивудска двойка има шест деца – три осиновени и три собствени биологични. И тримата осиновени наследника на бившата двойка се водят и на двамата съпрузи и са познати на обществеността с фамилията си Джоли-Пит. Така е и с биологичните им.

Осиновената дъщеря на Анджелина Джоли и Брад отсвири фамилията на баща си (Захара не иска да има нищо общо с него)

Двамата сина и дъщеря, които двамата актьори приеха в семейството си от ранна детска възраст вече са пълнолетни и мигат сами да вземат решения относно това как да се идентифицират. Захара категорично даде да се разбере, че не иска живота й да бъде  свързван с Брад Пит от тук нататък.

На церемонията  си момичето първо се представи като Захара Марли Джоли, а това веднага направи впечатление, че неглижира баща си, който все пак я отгледа.

Осиновената дъщеря на Анджелина Джоли и Брад отсвири фамилията на баща си (Захара не иска да има нищо общо с него) - Снимка 2

Феновете на звездното семейство веднага реагираха: „Не исках да коментирам, но забелязах как Захара изпусна фамилията на татко си и не спомена Пит, и нея ли настрои Анджелина да не уважава човека, който я отгледа от малка!”, пишат последователите на актьорите и техните деца.

Източник: Космо. ру