Тя изгуби много скъп за нея човек

Световноизвестната Опра Уинфри бе споходена от голяма трагедия.

Доайенът на дневните тв предавания информира в профила си в социалната мрежа, че е изгубила своя родител – Върнън Уинфри, отбелязва „Ройтерс“.

Той е напуснал този свят броени дни, след като семейството му е празнувало с него.

Опра Уинфри не е на себе си след застигналата я трагедия

В публикацията си в Инстаграм, Опра Уинфри посочва, че той е издъхнал в леглото си, заобиколен от семейството му. Отбелязва, че е имала свещената чест да види как човекът, дал й живот е поел последната си глътка въздух .

Опра Уинфри написа още, че всички те са усетили как Мирът влиза в стаята по време на неговата кончина.

Бащата на Опра е роден през 1933 г.

88-годишният Върнън е бил собственик и управител в продължение на повече от половин век „Winfrey Barber & Beauty Shop“. Той е издъхнал в петъчната вечер след дълга и нелека битка с онкологично заболяване.

Запознати припомнят, че по-рано през седмицата, Опра заяви в профила си в социалната мрежа, че го изненадали с барбекю, на което се събрали близки и приятели. Той вярвал, че е по повод 4 юли, а истината е, че било наречено "Ден на признателността за Върнън Уинфри".

Опра Уинфри и до днес е сред най-уважаваните и влиятелни телевизионни личности в световен мащаб, при все, че се появява на бял свят като нежелано дете на двама тийнейджъри. Тя е живият пример за това как човек може да изплува от мизерията и да стигне до върха.

Източник: blitz.bg