Меган и Хари бяха изхвърлени като мръсни кучета от двореца, което накара мнозина да се запитат какво се случва.

Оказва се, че Съсексови, са били „разпоканени“ от държавния прием за световните лидери и кралски особи, който ще се проведе тази вечер в британската столица в памет на покойната Елизабет Втора.

По-рано тази седмица се смяташе, че двойката са получили покана за събитието, което ще бъде домакинствано от крал Чарлз III и съпругата му кралица-консорт Камила.
След като служители на Бъкингамския дворец настояли, че приемът е само за действащи кралски особи, шансът Съсексови да присъстват е бил сведен до нула, отбелязва изданието „Дейли Мейл“.

На държавния прием за световни лидери ще присъства американският държавен глава Джо Байдън, президентът на Франция – Еманюел Макрон, канадският премиер Джъстин Трюдо и редица други държавни глави. Те ще уважат и погребението на британския монарх, което, както стана ясно е планирано за утре – 19 септември.

На приема за световните лидери, кралските особи и посланиците ще присъстват и принцът и принцесата на Уелс – Кейт Мидълтън и Уилям, принцеса Ан, както и графът и графинята на Уесекс – Едуард и Софи. 

Дейли Телеграф отбелязва, че объркването с поканата на Меган и Хари се е случило в резултат на лоша комуникация между тях и кралското семейство.
Източник: blitz.bg

Обрат! Изхвърлиха Меган и Хари като мръсни кучета от двореца. Какво се случва?