Алиша Силвърстоун е зарязала и кариерата си!

Тя беше неустоима. Тя беше секс символът на цяла Америка и по нея въздишаха милиони. Момичето, което се превърна и в лице на бандата "Аеросмит", чиито видеоклипове превръщаше в хит на секундата, само с появата си. Да, говорим за актрисата Алиша Силвърстоун - дръзка, секси, гореща...

Няма да я познаете: Секс символът на Америка Алиша Силвърстоун се занемари тотално! (виж я тук)

Да, това беше през 90-те години, но и днес Алиша никак не е стара, само на 45 години е. При все, че знаем как изглеждат Дженифър Лопес, Хали Бери и редица други над 50, Силвърстоун си е даже малка. Визията й обаче повече подхожда на жена, прехвърлила 55 и нагоре. И го казваме със съжаление, защото тя е и наша огромна любимка.

Алиша бе заснета от папараци наскоро, докато си върви по улицата, а видът й е повече от занемарен. Разбира се, проблемът не опира нито до небрежната й и удобна прическа, нито до дрехите, а до самата нея.

Актрисата е видимо напълняла и отпусната, лицето й е страшно повехнало, а тези неща говорят, че явно просто е спряло да й пука как изглежда. "Не говорим да се прави на пластмаса, в никакъв случай! Но в наши дни има фитнеси, има процедури за подмладяване на кожата с полезни съставки, какво ли не. А при нейните възможности е грехота да се изостави така", коментират в нета.