Съдебната битка ще му коства поне 100 хиляди лири

Малкият син на покойната принцеса Даяна и принц Чарлз – принц Хари заведе иск.

За никого не е тайна, че към днешна дата принц Хари пребивава основно зад Океана отново има претенции за охраната на семейството му.

Ново 20! Принц Хари заведе иск срещу…

Припомняме, че преди време той получи разрешение да оспори предходното решение на Върховния съд, което касае най-висока степен на закрила.

Вероятно си спомняте, че съгласно това решение двамата с Меган Маркъл нямат право да изискват такава защита и дори не могат да си назначат срещу заплащане.

Личният секретар на кралица Елизабет Втора също се намеси в този спор. За никого не е тайна, че кралицата е в изключително обтегнати отношения с принц Хари. Тя заявила категорично, че няма как да толерира приумиците на Меган и дори подчертала, че внукът й е едно от огромните разочарования в кралската фамилия.

Припомняме, че по време на традиционното й коледно обръщение към нацията, кралицата не пожела да сложи снимки на семейството на принц Хари зад гърба си.

На този етап полицейската охрана, финансирана от данъкоплатците, е отнета за принц Хари и семейството му. Неговият иск е той да може да плати, за да се възползва от такава, когато семейството му посещава Острова.

Съдебната битка, която принцът поведе ще струва не по-малко от 100 хиляди лири. В случай, че съдът се произнесе в негова полза обаче, те автоматично ще му бъдат възстановени.

Източник: profit.bg