Бременната Неслихан Атагюл – екранната Наре Челеби от сериала „Дъщерята на посланика“, е била вкарана в заблуда при първия ехографски преглед за пола на бебето. Това стана ясно от разкритие, направено лично от нея в интервю за италианска телевизия. Ехографът, направен й през лятото, показал, че актрисата носи в утробата си момиченце, но тези дни стана ясно, че всъщност е в очакване на мъжка рожба.

 

Припомняме, че Неслихан успя да зачене от съпруга си Кадир Доулу 8 години след сватбата им, а до положителната развръзка се стигна след инвитро процедура в клиника за репродуктивно здраве в Маями. Това е и причината, поради която на актрисата й се наложи да остане във Флорида почти цяла пролет. Янките успяха да излекуват детеродните й органи и й поставиха ембрион в матката.

Неслихан си изгубва ума по Кадир Доулу преди 11 години по време на съвместното им участие в  популярната и у нас теленовела „Двете лица на Истанбул“, която разказва за изпепеляваща любовна история на мъж и жена от два коренно различни свята. Три години по-късно аркашите вдигнаха бляскава сватба.

 

Таблоидът „Гунайдън“ отбелязва, че бременността принудила актрисата да се откаже изцяло от спиртните напитки и напомня, че тя често прекаляваше с пиенето в продължение на дълги години. Именно на този проблем се дължат и торбичките под очите й. Тя неведнъж е улавяна от папараци наквасена до козирката и неадекватна по светски партита и ресторанти. Върхът на излагацията й бе на купон за рождения й ден преди пандемията, когато се напи с шампанско и свали панталоните си на дансинга, в резултат на което задникът й лъсна пред всички гости, а съпругът й обра негативите, изчервявайки се заради изцепката й.

Източник: Уикенд