В края на годината холивудският ерген Брад Пит направи новата си връзка публично достояние. След неуспешния роман с Никол Потуралски и безобидния флирт с Емили Ратайковски, Инес де Рамон успя да грабне сърцето на носителя на Оскар. Тя е известна в Холивуд като експерт по хранене и личен здравен треньор, който   съветва инфлуенсъри да водят по-здравословен живот.

Все още не е известно как двойката се е запознала, нищо чудно Брад с помощта на Рамон да е да е искал да подобри начина си на живот и в крайна  сметка дамата да е излекувала разбитото му сърце след скандалния развод с Джоли.

Новата на Брад Пит възмути  феновете (Защо Инес де Рамон не се хареса – Снимки)

Както често се случва приятелките на звездите се сдобиват със статут на знаменитости . Това се случи и с Инес , която вече е следена навсякъде от репортери и фотографи. Сега обаче появата на Инес доста разстрои феновете. И те не харесаха външния й вид.

Новата на Брад Пит възмути  феновете (Защо Инес де Рамон не се хареса – Снимки) - Снимка 2

Де Рамон бе изловена на обикновена разходка в Лос Анджелис докато говори по телефона. Тя бе облечена с дънки, бяла тениска и кашмирена жилетка – напълно небрежна визия. През целия си разговор  новата на Пит не изпусна цигарата, която държеше в ръка.

А това е повече от странно за човек, чиято професия е да наставлява клиентите си на здравословен начин на живот.Сякаш заради главозамайващата си връзка си с актьор от звездна величина се е отказала от преките си задължения? И не спазва общоприетите правила като това с борбата против тютюнопушенето.