Ивана Тръмп бе открита от свои служители!

Едва на 73 години загина Ивана Тръмп, а новината покруси цяла Америка. Бившата съпруга, родила три деца на президента и бизнесмен Доналд Тръмп бе обявена за мъртва след фатално падане по стълбите в дома си в Ню Йорк. Ивана обитавала резиденция в Манхатън, а тялото й било открито в четвъртък от служителка, работеща в къщата й.

Към момента е почти изключено да се говори за насилствена смърт, въпреки че полицията разследва всички възможни версии. Има обаче друга вероятност за тъжния край на Ивана и причината тя да падне по стълбите. Знае се, че е трябвало да отиде на фризьор малко по-късно.

Според съдебните медици не е изключено и е дори все по-вероятно да става дума за инфаркт, който е получила внезапно. Именно този сърдечен арест е предизвикал загуба на съзнание в мига, в който тя е понечила да слезе по стъпалата. Официалната експертиза предстои да излезе до дни, но е почти сигурно, че това е причината.

Доналд Тръмп изказа своята болка за бившата си жена, с която винаги са били в чудесни отношения. Двамата дори се разбирали много повече след развода и не пропускали да се чуят по телефона веднъж седмично. Разбира се, Мелания Тръмп нямала ядове с това.