Дъщерята на Уитни Хюстън бе открита в безсъзнание във ваната на банята

Нова трагедия споходи семейството на покойната световноизвестна певица Уитни Хюстън.

Боби Кристина Браун (наследницата на изпълнителката), е била намерена в безсъзнание във ваната на дома си. ТМЗ съобщава, че Боби веднага е била откарана в лечебно заведение. Тя е била намерена припаднала във ваната на банята от съпруга й Ник Гордън и негов приятел.

[caption id="attachment_436008" align="alignright" width="300"]Дъщерята на Уитни Хюстън бе открита в безсъзнание във ваната на банята Дъщерята на Уитни Хюстън бе открита в безсъзнание във ваната на банята[/caption]

Полицейските власти подчертават, че съпругът на Боби Кристина Браун и приятелят му, са й правили изкуствено дишане и сърдечен масаж до пристигането на медицинските екипи. Макар дишането на дъщерята на Уитни Хюстън да е вече стабилизирано, за момента тя остава в интензивното отделение на лечебното заведение, в което е настанена. Все още не е ясна причината, поради която Боби е изпаднала в това състояние.

Запознати разкриват, че обстоятелствата около наследницата на Уитни Хюстън са доста зловещи и сякаш са римейк на начина, по който издъхна певицата. Припомняме, че тя бе открита безжизнена на 11 февруари във ваната в Бевърли Хилтън преди три години, пише hiclub.bg. Към момента дъщерята на световноизвестната певица е поставена в състояние на изкуствена кома. Позовавайки се на твърденията на медиците, американският сайт TMZ отбелязва, че Боби Кристина Браун има оток на мозъка.

Би Би Си съобщава, че щерката на Уитни Хюстън е била приета в клиниката Розуел в Атланта. Тя е била посетена от баща й – певецът Боби Браун. Вестник „Дейли Мейл” отбелязва, че полицейските власти са получили заповед да извършат обиск в дома на Боби Кристина Браун. Близки до дъщерята на Уитни Хюстън разкриват, че тя все още не може да преживее смъртта на майка си, пише manager.bg. Не е изключено този факт да я е тласнал към употребата на забранени вещества.

Работата по случая продължава. Не е ясно кога Боби Кристина Браун ще бъде извадена от изкуствената кома.