Британското кралско семейство е разтърсено от поредния скандал.

За никого не е тайна, че Меган и Хари заминаха преди две години за Щатите, отказвайки се от кралските си задължения. В резултат на това те получиха два доста тежки удара. 

Първият от тях бе, че семейството на принц Хари, бе лишено от охрана. Освен това стана ясно, че наследникът им Арчи няма да получи титлата принц, както, че и той ще бъде лишен от охрана. Да не пропускаме, че докато Меган бе бременна в кралския двор се бяха притеснили „колко тъмен“ ще е цветът на кожата на детето им.

За сравнение запознати посочват, че принц Андрю, който бе замесен в грандиозен скандал с изнасилване на непълнолетна, но по-късно уреди нещата в съда, получи възможността да запази охраната си, която също е финансирана от данъците на британците, отбелязва Buzzfeed. 

Всичко това доведе до покачване на напрежението между членовете на кралската фамилия. Вероятно това е и една от причините, поради която всяко действие, което би могло да навреди пряко или косвено на Съсексови се гледа под микроскоп.

Да ъне пропускаме и фактът, че Чарлз III избра за дата на коронацията си 6 май догодина – датата, на която е роден синът на принц Хари – Арчи. Вероятно тази дата не е избрана случайно, а защото Чарлз се надява, че това ще възпрепятства сина му да присъства на събитието.
Източник: vesti.bg

Нов скандал разтърси кралското семейство на Великобритания