Световноизвестната рапърка Ники Минаж разкри причината, поради която се е подложила на нетипична операция за намаляване на бюста. Оказва се, че решението на 41-годишната знаменитост да коригира гръдната си обиколка било взето през май 2022 г. заради пухкава черна рокля с волани на „Бърбери“, декорирана с пера. Именно тя разголи раменете и бюста на певицата.

 

Ники Минаж си намалила ц*ц*те, защото приличала на крава

Минаж признава, че когато гледала снимките, едва не умряла от срам, защото приличала на „някаква провиснала крава с надуто виме“. Всички са наясно с факта, че до голяма степен Минаж дължи известността си именно поради напращелия си бюст. През 2016 г. пред 50-хилядна публика на фестивала „Произведено в Америка“ във Филаделфия, вимето на сочната рапъра бе напращяло до такава степен, че изскочи от изрязаната й пазва, а тя едва смогна да го посъбере, че да не й се виждат зърната.

 

Това обаче далеч не спря изпълнението й и тя продължи да пее и танцува, прикривайки гърдата си с ръка. Клипчето от модния се завъртя в мрежата и съвсем очаквано натрупа милиони гледания.

Източник: Уикенд