Синът на Майкъл Джексън - Бланкет, подлуди фенките на покойната поп звезда. Най-малкото дете на легендарния музикант се появи публично, след като години стоеше далеч от прожекторите. Трансформацията му е толкова невероятна, че някои го нарекоха следващият Джейсън Момоа. И нищо чудно след някоя година да изглежда точно по този начин.

 

Бланкет беше на разходка до езерото Тахо в компанията на брат си Принс и сестра си Парис Джексън. Тримата си организираха кратка екскурзия, за да се позабавляват край снежния бряг, но изненадаха всички като за първи път се показаха без маски.


Парис, която вече изглежда като топмодел и Принс, който явно има и сериозна приятелка, не привлякоха толкова голям интерес, колкото 20-годишният им по-малък брат. Бланкет, който рядко се появява пред обществото, определено изглеждаше възмъжал и събра погледите на много от присъстващите девойки.

 

Младежът развяваше буйна черна коса и изглеждаше в много добро настроение, докато се разминаваше с пресата. От всички деца на Джако, той прилича най-много на музиканта, като се спекулира, че той единствен е и негово биологично дете.


Що се отнася до Парис и брат й Принс, от години се носят слухове, че двамата са заченати ин витро по настояване на Джако и осиновени от него, а биологичните им родители са медици. Единствено за Бланкет се знае, че наистина е роден син на звездата и това си личи.