Осем години след сватбата й с Кадир Доулу, Неслихан Атагюл най-после успя да зачене от него. До положителната развръзка обаче се стигнало след ин витро в най-скъпата клиника за репродуктивно здраве в Маями. 

 

На екранната Наре Челеби й се наложило да остане във Флорида цяла пролет. След като янките излекували детеродните й органи, поставили ембрион в матката й.

 

Неслихан и съпругът й искали да запазят радостната вест в тайна поне до есента, но тя побърза да оповести, че ще става майка. В семейството й са изключително щастливи и вярват, че всичко ще е наред до раждането, а и след това, разкри 32-годишната първескиня в Инстаграм в края на миналата седмица.

Тя илюстрира публикацията си със снимка, на която е обгърнала с ръце вече наедрялото си коремче. Повече от очевидно е, че бременността ще принуди актрисата да се откаже от алкохола. Звездата от „Дъщерята на посланика“, „Листопад“ и „Черна любов“, прекалява от години със спиртните напитки, на което се дължат и торбичките под очите й. Тя неведнъж е давала храна на папараците, които са я улавяли с фотообективите си наквасена и неадекватна по светските партита и ресторанти, а върхът на излагацията й бе на купон по повод неин рожден ден преди пандемията, когато се напи с шампанско и свали панталона си на дансинга.

 

Тогава задните й части лъснаха пред гостите, което създаде сериозни неудобства на съпруга й.

Неслихан хлътна по Кадил Доулу преди 11 години по време на съвместното им участие в теленовелата „Двете лица на Истанбул“ – високобюджетна екранизация по роман на Пеами Сафа, разказваща за изпепеляващата любовна история на мъж и жена от два коренно различни свята.

 

След сватбата им през 2016 г. красавицата татуира името на любимия си от вътрешната страна на долната си устна. В последно време Атагюл е звезда и отвъд Океана – набрала е такава популярност сред живеещите в Щатите латиноси, че американското издание „Ола“ я сложи на корицата си.

 

Неслихан дължи популярността си в страната на Джо Байдън, благодарение на сериала „Дъщерята на посланика“, който бе излъчен по местен испаноезичен канал и се превърна в любимо забавление за мексиканските, кубинските и венецуелските емигранти.

Източник: Уикенд