Мнозина направиха извода, че очевидно в Русия се случва нещо наистина страшно, след като и звездата на руската естрада Алла Пугачова взе такива крути мерки.

За никого не е тайна, че певицата, заедно със съпруга си Максим Галкин и двете им деца напуснаха Русия още в началото на войната. Семейството избра да замине за Израел заради еврейската кръв, която носи Галкин.

В края на август Алла се върна обратно в родината си, а по-късно съпругът й бе признат за чужд агент. Тогава певицата изненада управлението като в знак на протест пожела името й също да бъде добавено към списъка с чуждестранни агенти.

В четвъртък Пугачова отново е напуснала родината си с еднопосочен билет. Стана ясно обаче, че тя и съпругът й са обявили имението си край Москва за продан. Замъкът е разположен в село Гряз и е обявен на продажна цена от 1 милиард рубли.

Луксозният имот разполага със собствено кино, лятна театрална сцена, кокетна градина, басейн и множество произведения на изкуството. 
Експерти по недвижими имоти обаче изразиха сериозно съмнение, че певицата и съпругът й ще успеят да продадат луксозния имот за обявената сума.

Според тях една от причините е, че този имот струва в пъти по-малко от обявената продажна цена. Освен това едва ли ще се намери купувач, който да го вземе, предвид напрегнатата обстановка.
Източник: blitz.bg

Нещо страшно става в Русия, след като и Алла Пугачова… 

Нещо страшно става в Русия, след като и Алла Пугачова…  - Снимка 2

Нещо страшно става в Русия, след като и Алла Пугачова…  - Снимка 3