Телата им били открити от техни приятели

Нелеп инцидент в задния двор на къщата е отнел живота на семейство милионери.

Богатата двойка от Великобритания е изгубила живота си в Южна Франция. Те били в лятната си вила, разположена в близост до Монпелие, когато ги застигнала трагедията, отбелязват медиите във Великобритания.

Нелеп инцидент отне живота на семейство милионери

Информацията, публикувана на страниците на изданието „Дейли Мейл“ отбелязва, че 82-годишният Дейдид Иамаш влязъл в басейна да плува. Той е бил предприемач в сферата на недвижимите имоти.

Изведнъж обаче, докато е в басейна, Дейвид бива покосен от инфаркт.

Виждайки, че съпругът й не се чувства добре, 80-годишната му половинка Даяна Шамаш веднага скача в басейна, за да го извади от водата. За огромно съжаление обаче вместо това, тя също се удавила.

Възрастната двойка била открита от техни приятели няколко дни след инцидента. Разследващите случая смятат, че мъжът и жената са престоели във водата в продължение на няколко дни. Според тях дори и Даяна да е викала за помощ, никой от съседите им не е чул писъците й, предвид факта, че къщата е отдалечена и изолирана.

Източник от следствието разкрива пред изданието, че жената е скочила в басейна с дрехи и обувки. По всяка вероятност фактът, че са се напоили е спомогнал тя да бъде завлечена към дъното.

Източник: novini.bg