Шарлийн Монакска е неузнаваема. Съпругата на принц Алберт го придружи на коронацията на крал Чарлз и кралица Камила, но изглеждаше направо потресаващо променена. Владетелите на Монако бяха сред най-важните гости на церемонията, но принцесата изглеждаше стряскащо променена докато отиваше към кралския дворец.


В бежов тоалет, бившата шампионка по плуване изглеждаше подпухнала, остаряла и направо неузнаваема. Майката на две деца, която преди няколко месеца се върна от Южна Африка, смути всички с бледия си външен вид, както и с факта, че въобще не прилича на себе си. 

 

Само ден по-рано, на приема по повод коронацията, Шарлийн рискува да се появи пред камерите, правейки една от редките си изяви след боледуването миналата година. Тя демонстрира  отлично настроение и свеж външен вид, избирайки тоалет от две части - панталон и туника с асиметрична кройка и едно голо рамо. И изглеждаше съвсем на себе си.

 

Буквално часове след това тя притесни присъстващите с рязка промяна във вида си и най-вече с подпухнало лице и отпуснат външен вид. Някои се шегуваха, че кралските особи явно са имали тежка нощ, особено ако са продължили партито в някой частен клуб, заедно с по-младите роднини на Чарлз. Други обаче твърдят, че е възможно принцесата да е направила реакция от хапчетата, които приема и на това да се дължи промяната във външния й вид.

 

Припомняме ви, че Шарлийн прекара близо година в Южна Африка след като получи инфекция на дихателните пътища и се наложи да се оперира спешно там. Съпругата на Алберт успя да се върне миналата година, но изявите й пред обществото са сведени до минимум. Както се говори, основната причина за това е крехкото й здраве. Владетелят на Монако сам призна, че се страхува за майката на децата си след като "едва не умря заради завръщането си у дома" и месеци са й били необходими, за да се съвземе. И все още изглежда много стряскащо...