Милиони фенове на сериала "Приятели" не са на себе си днес, научавайки кошмарната вест, че любимецът им - забавният, умен, саркастичен и чаровен Чандлър Бинг си е отишъл.

54-годишният актьор Матю Пери бе открит безжизнен в джакузито си сутринта, а новината обиколи света, оставяйки потопени в сълзи милиони, милиони хора. Матю беше обичан от всички, въпреки че животът му бе коренно различен от този на Чандлър.

Не може да е вярно: Ето какво е убило Матю Пери! (шокиращи подробности + СНИМКИ)

Пери години наред живее в ада на алкохолизма, наркоманията и самотата, за които признава сам в биографичната си книга. Доволен и горд е обаче, че е успял да се откаже и да надскочи себе си. За да се спаси. За да живее нормално. И именно това е правил часове, преди да почине.

Не може да е вярно: Ето какво е убило Матю Пери! (шокиращи подробности + СНИМКИ) - Снимка 2

Медиите в САЩ разкриха, че Матю е играл два часа пикълбол, след което се е прибрал в дома си. Именно тежкото физическо натоварване от играта може да е довело до сърдечния му арест часове по-късно. По това време той е бил на любимото си място - в джакузито, а, за жалост, около него е нямало хора.

Щом се върнал от пикълбола, Пери изпратил асистента си по задачи и останал сам. Полицията е претърсила всичко, но не е видяла наличие на дрога. Нито в дома, нито в тялото на Пери, по първоначален оглед. Тепърва ще се изяснява реалната причина и всичко, довело до края на този обичан мъж.

Поклон пред паметта на Матю Пери! Обичаме те, Чандлър Бинг!