Тя е може би най-известната уста в света - Моника Люински, която преди 30 години, като стажантка в Белия дом, редовно поемаше в устата си височайшия член на самия президент Бил Клинтън. Скандалът бе потресаващ, взривоопасен и се помни и до днес, а Моника получи множество определения, като й остана просто "свиркаджийката".

Е, днес същата тази "свиркаджийка" сви сармите на хейтърите като се появи неузнаваема на половин век. Моника Люински е на точно 50 лазарника, но всички признават, че никога, ама никога не е била в толкова перфектен вид - нито на 20, нито на 30, нито на 40...

Люински явно се е разхубавила след окончателното приключване на оралния й период с Бил Клинтън и сега пред нас стои една красива, добре поддържана и най-вече стройна дама.

Какво по-голямо доказателство за това от факта, че Люински е модел на марка дрехи в Щатите, а последователите й стават все повече и повече. Тя обаче заявява, че никога не иска да й се повдига темата за грешката, която е направила в миналото, защото според нея това е най-голямата й грешка. Но всъщност е и нещото, което направи името й разпознаваемо по абсолютно целия свят.

Източник: Crimesbg.com