Всички са в шок от това, до което се докараха младоженците Дженифър Лопес и Бен Афлек.

Преди три месеца целият свят празнуваше заедно с тях, след като си дадоха втори шанс след 20-годишна раздяла. Те се врекоха във вечна вярност на романтична церемония. 

Последва меден месец на Ботуша, а след това в Париж и всичко изглеждаше като розов балон. Оказва се обаче, че към днешна дата този балон вече е успял да се спука. Позовавайки се на „сигурни източници“, редица чуждестранни издания твърдят, че бракът им вече е сериозно застрашен.

Изданието „OK! Magazine“ отбелязва, че проблемите на двойката се дължат на кариерата на Джей Ло. Бен все по-ясно си дава сметка, че съпругата му е непоправим работохолик. Мълвата носи, че страстното му пушене пък предизвиквало множество спорове с Дженифър, която мрази цигарения дим. За никого не е тайна, че тя води здравословен начин на живот и заклеймява всички вредни навици.

През годините Бен успя да се откаже от някои от пороците си, но не и от пушенето. Двойката вече са излезли от фазата на медения месец и сега, ако искат да спасят брака си, ще трябва да поработят здраво върху него и да се научат да правят компромиси. От близкото им обкръжение дори издават, че само три месеца след брака си, Дженифър и Бен са вече пред развод.
Източник: zajenata.bg
 

Не е за вярване! Младоженците Дженифър Лопес и Бен Афлек се докараха до…