Бен Афлек стана обект на шеги и подмятания!

Преди броени дни се взеха официално и вече са съпрузи Бен Афлек и горещата Дженифър Лопес. Младоженците се венчаха в Лас Вегас, а после отпрашиха към Париж за меден месец или поне част от него. Преди часове те бяха заснети как плават с яхта по река Сена, но вниманието привлече не Джей Ло, а Бен. И още как при това...

Не е за вярване какво прави Бен Афлек по време на медения месец с Джей Ло! (виж тук + СНИМКИ)

Снимките побъркаха света и разсмяха милиони потребители. На тях се вижда как Афлек се е опънал на един стол на палубата и буквално хърка. Главата му е паднала назад, устата му е широко отворена и направо можем да чуем звуците, идващи от нея.

Лопес не се мярка наоколо като коментарите са няколко сорта. Едни твърдят, че двамата са се скарали за нещо и тя го е натирила от каютата и го е пратила вън на стола, а той, горкият, взел, че заспал. Други път се смеят, че нощта му с певицата е била повече от бурна, а Джени така го е изтощила и скапала, че едва се е довлякъл на палубата, за да не го награби пак.

Не е за вярване какво прави Бен Афлек по време на медения месец с Джей Ло! (виж тук + СНИМКИ) - Снимка 2

Каквато и да е истината, факт е, че двамата са готина двойка, а и любовта им изглежда истинска. Щом е жива след толкова години и толкова странични връзки на двамата. "Една любов умре ли, не я чакай пак. А ако е жива, значи никога не си е отивала, просто е чакала удобния миг във Вселената", казват запознати.