Ким Чен Ун отново излезе на светло. Лидерът на Северна Корея се появи на футболен мач с дъщеря си, която видимо много се забавляваше. Това е втора на президента на страната в компанията на някое от децата му. Досега Ким яростно пазеше в тайна съществуването на наследниците си, но очевидно е решил да промени този факт.

Появите на Ким в компанията на семейството му е част от програмата на лидера на Корея да изгради образ на човечен и разбиращ модерен политик. Той се старае да покаже пред хората едно друго лице на династията. След като години наред го наричаха диктатор и убиец, той се появи в компанията на смятаните за убити леля и чичо, със съпругата си, а сега и с дъщеря си.

 

Вече се спекулира, че Ким е намерил начин да утвърди властта си и образа си на модерен държавник, а в същото време да се държи като изключително отдаден и грижовен баща и съпруг.  Той просто използва сестра си, за да изпълнява най-суровите задачи по укрепване на властта, а междувременно изгражда образа на загрижения за благото на Корея лидер.

Наследницата на Северна Корея? Ким Чен Ун отново с дъщеря си пред обществото (Снимки)

сн. KCTV

Изявата му в компанията на дъщеря му Кин Ю Ае, определено промени образа му пред медиите. Ким освен това е съобщил, че семейството му изключително много се забавлявало по време на мача. Дъщеря му, която е на 10 години с голям интерес изгледала събитието, както и дърпането на въже, което по-късно се състояло.

Футболният мач е бил с участието на служители от министерството на отбраната и видимо се харесал на младата наследница. Изборът на Ким да се появи в компанията на дъщеря си обаче предизвика и други съмнения. Че може би именно малкото момиче ще бъде следващият водач на Северна Корея. И именно тя ще е начело на страната след баща си.