Меган Маркъл определено няма да е любим образ на Кайла Рокфелер що се отнася до новата й линия бижута. Наследницата на едно от най-големите състояния в света, наскоро пусна своя линия аксесоари. И въпреки че имаше редкия шанс да се възползва от популярността на херцогинята на Съсекс, "принцесата на Америка" се отказа, твърдейки, че намира младата аристократка за "твърде противоречива".

 

"Като млад дизайнер аз не можех да се възползвам от противоречивото влияние на Меган. Тя е все по-малко харесвана от американската общественост", заяви Кайла. Наследницата на милиардерското семейство заяви, че харесва изключително много Ема Уотсън и би желала нея да види в ролята на рекламен модел. "Харесвам и Карли Клос. Тя е идеалът ми за жена и модел на моите бижута", допълни още Рокфелер. 

 

Младата дизайнерка, която неофициално се познава с Меган Маркъл, заяви публично, че няма особено желание да я използва за моделите си. А проучванията показват, че популярността на кралската двойка се е сринала главоломно в последните дни.  След публикуването на биографичната книга на принц Хари, интересът към него продължава да се срива. И все по-малко хора симпатизират на двамата херцози.