Дъвките, барабар с езиците, са си глътнали нашенските родни кифли и бръмчалки след последното и най-прясно фото на Джорджина Родригес. Половинката на Кристиано Роналдо се съблече в мрежата преди часове и остави без дъх милиони.

Първо - защото се осмели да се покаже в откровено гореща сесия и второ, още по-важно, защото показа ясно, че не й пука от това колко "перфектни" или не са формите й.

Нашенските кифли онемяха: Джорджина на Роналдо се съблече и показа всичките си дефекти! (СНИМКИ)

Отдавна знаем, че родните силиконки не смеят и една снимка да качат в профилите си, ако тя не е фотошопирана дотам, че и родителите им да не ги познаят. То гладки лица, то перфектни кожи, то крака до шията... Кого лъжат, се пита в задачата, ама нейсе...

И въпреки това тази, която е с милионите на Роналдо и слага в малкото си джобче цялата българска пластмаса, не се поколеба да покаже всичките си недостатъци. Сами виждате Джорджина в цялата й естествена прелест, което е най-важното.

Да, Родригес определено има доста едри бедра, няма плочки по корема и има още какво да се желае (според някои) в бюста й. Но болшинството в нета я определи като в пъти по-гореща и съблазнителна от познатите ни силиконови "питекантропи".