Нашенка успя да забърка страшен секс скандал в югоизточната ни съседка.

 

В основата на скандала стоят снимки, на които тя и виден тамошен партиец, който е и зам.-кмет на община, танцуват така, както майка ги е родила.

 

Тепърва предстои прокуратурата да изясни дали кадрите са манипулирани или са истински. Не е изключено българката да рекетира турския политик с фалшиви материали, отбелязва 24rodopi.com.

 

Гласност на случката бе дадена от местните медии, след като зам.-кметът на Ердемли – Мехмет Топчу, който е и ексобластен лидер на управляващата партия АКР подал жалба в прокуратурата. В нея се посочва, че жената, която го изнудва се казва Айдан Салиева.

 

Топчу проплакал, че не може да издържа повече на нейните изнудвания и поради тази причина се обръща към институциите с молба за помощ. 44-годишният Топчу е женен и има четири деца. Той е говорил с нашенката през акаунта си в WhatAspp. Категоричен е, че снимките са резултат от монтаж.

 

Дамата го заплашва, че кадрите ще бъдат изпратени на негови приятели. За да избегне този срам, Топчу превеждал неколкократно суми по сметката й. първият път й превел десет хиляди лири, а след това – два пъти по пет хиляди лири.

Образувано е и досъдебно производство по случая.

Източник: fakti.bg

 

Нашенка забърка грандиозен секс скандал в Турция