Разводът между Меган и Хари е темата, която се върти все по-упорито в британските и световни медии напоследък. А днес е по-актуална от всякога, защото принцът не издържа и зашлеви неочаквана, но заслужена "плесница" на жена си.

Причината - дяволският нрав на актрисата и навикът й да се налага на съпруга си и да прави всичко, само и само нещата да стават по нейния начин. Близки до принц Хари разкриха, че той се чувства нещастен от доста време насам и е все по-безсилен да се справи с ината на Меган.

"Хари го направи. Най-после каза какво му тежи и това е първата, но най-важна стъпка. Смятаме, че наистина това е началото на края на техния брак, освен ако Меган не осъзнае какво прави и не се промени", коментират източниците.

Скандалите между съпрузите станали ежедневие, а Хари се изморил да играе ролята на "лошия", който не оправдава очакванията на половинката си. "Искам просто един нормален и спокоен живот, искам разбирателство и сродна душа. Мислех, че Меган е такава, лудо се влюбих и още я обичам, но не знам... От доста време и двамата се задушаваме взаимно", тъжно отбелязал Хари.

Дори астролози са убедени, че тази връзка ще свърши с развод, но според тях това няма да се случи толкова скоро, а двамата ще се поизмъчат още доста време.