Актьорът Рупърт Мърдок подари пръстен за 2 милиона на последната си изгора. Медийният магнат, който неотдавна се разведе с четвъртата си съпруга Джери Хол, реши да се ожени за последната си приятелка. Новата му любов е 66-годишната Ан Лесли Смит, за която Мърдок твърди, че е "най-добрата сред най-добрите".


За да успее да получи нейното заветно "Да", милиардерът се изръси с два милиона долара, за да получи пръстен с диамант с 11 карата. Госпожа Смит, която също е вдовица и далеч не е "бедна" дори за стандартите на топ милионерите в Холивуд, вече е казала "Да" и двамата са видени заедно на летището в Лос Анджелис тази седмица. А огромното бижу е красяло ръката й.Медийният магнат, чието състояние се изчислява на 17 милиарда долара, признава. "Бях много нервен. Преживях твърде много провали в любовта, но знам, че тази жена ще бъде моята последна съпруга. И е по-добре да бъде. С нея съм щастлив". 


Не е ясно как семействата им приемат последния им брак, но Мърдок от години има проблеми с децата си от бившите си жени. В момента той е в поредна съдебна битка с една от дъщерите си заради бившият й съпруг.