Шер може да е на 76, но въобще не й личат. Очевидно на същото мнение е и новото гадже на звездата, което е едва на 36 години. Снимки на певицата, която уж се отказа от голямата сцена неотдавна, направо взривиха мрежата. На тях Шер се вижда в компанията на продуцента на колежката си  Амбър Роуз Александър Едуардс, заедно с рапъра Тайга. 

Едуардс, който придружи певицата до колата й, не само седна до нея, но бе забелязан да й целува ръка и да я прегръща нежно. Предвид факта, че двамата нямат никакви роднински отношения, в медиите моментално избухнаха слухове, че всъщност да двойка.

Както изглежда звездата не си поплюва и е забила цели 40 години по-младо гадже. Интересно обаче какви са отношенията й с Тайга. 32-годишния рапър беше забелязан по-рано да се присъединява към двойката, а в края на вечерта изпрати певицата до колата й. Не се знае обаче дали става дума за нов проект, или за друга причина за срещата им. 

Официално Шер се пенсионира преди няколко години, но от време на време избухва с някой мега-концерт в Лас Вегас. Певицата не се показва и много пред обществото, затова и появата й с непознат мъж, при това музикален продуцент, който се държи толкова нежно с нея, предизвика вълна от реакции.

Певицата, която беше омъжена дълги години за Сони Боно, една от големите рок звезди на Америка, така и не се събра с друг мъж след това. Легенди се носеха за връзките й, но изпълнителката беше дискретна за личния си живот. Затова и появата й с Александър предизвика слухове относно бъдещето й и предстоящ брак, може би...