Новините за първородния син на покойната кралица Елизабет Втора – крал Чарлз III, не са никак добри.

След като стана за подигравка, че е най-дълго чакалият да се възкачи на трона монарх, оказва се, че сега, когато това е напът да се случи, нещата не са никак розови.

Известен британски екстрасенс направи прогноза, че съвсем скоро след коронацията си кралят ще абдикира. Освен това звездите казват, че Хари отново ще потърси пристан в кралското семейство в рамките на следващите две години.

Според Джон Хюз от Бирмингам, кралят ще успее да се задържи на трона едва седем години, след което ще се оттегли и ще предаде короната в ръцете на първородния си син Уилям.
Любопитна подробност обаче е, че екстрасенсът прогнозира раздяла между Хари и Меган и едва след това принцът ще се върне обратно към корените си. Преди това да стане обаче, двойката ще премине през сериозно изпитание.

Хюз е наследил дарбата си от своята баба, която също е била ясновидка. Освен, че може да предсказва бъдещето, той говори и с мъртвите. 
Твърденията на екстрасенса сочат, че крал Чарлз Трети е напът да се пръсне от притеснение дали ще успее да се справи с работата си като монарх и е категоричен, че Чарлз в никакъв случай няма да успее да „запълни ботушите на майка си“.
Източник: blitz.bg
 

Много лоши новини за крал Чарлз III