Управляващ директор в Корпорацията за развитие на Далечния Изток Иван Печорин е бил застигнат от мистериозна смърт. Новината бе съобщена от пресслужбата на фирмата, отбелязва БГНЕС.

В съобщението се посочва, че Иван Печорин е бил застигнат от трагична смърт. Той е издъхнал преди два дни, но новината за кончината му бе съобщена по-рано днес. 
В прессъобщението се посочва, че смъртта на Печорин е непоправима загуба за близките и колегите му, както и за управляваната от него корпорация. От там изказват своите най-искрени съболезнования към приятелите и семейството му.

Местни медии отбелязват, че Печорин е издъхнал в резултат на удавяне. Инцидентът се е случил на 10 септември, в близост до нос Игнатиев във Владивосток. 
Според информацията, която до момента не е била официално потвърдена, той е паднал зад борда на лодка, движеща се с висока скорост.

Така и не стават ясни причините, които са довели до трагичния инцидент. Не се посочва и дали Печорин е употребил алкохол.

Припомняме, че при мистериозни обстоятелства през май издъхна и руският милиардер Александър Суботин – бивш топ мениджър в „Лукойл“. Той бе открит безжизнен в дома на шамана Алексей Пиндюрин, предлагащ на богатите си клиенти сеанс срещу махмурлук.
Източник: vesti.bg
 

Мистериозна смърт застигна Иван Печорин