Мики Рурк се появи с тениска с лика на Путин!

Световната звезда Мики Рурк предизвика чутовен скандал във Великобритания като се появи в местна медия облечен с тениска с... лика на Владимир Путин. Веднага след това той бе обиден и набеден, че е агент на руския президент, като в нета коментарите бяха повече от грозни. Разбира се, имаше и мнозина, които го аплодираха искрено за смелостта и позицията.

Самият Рурк също не пропусна да коментира цирка и заяви, че му "дреме" какво мислят хората за него. "Да, харесвам и уважавам много Путин. Този човек е лидер на велика и независима държава. И пет цента не давам кой какво ще каже или ще си помисли за мен! Това не ме вълнува и никога не ме е...", заяви Мики.

Знаем, че принципно актьорът винаги е бил адски бунтар и рядко е следвал общоприетите норми на мислене и поведение. Животът му е бил винаги бурен и изпъстрен с множество скандали като през последните лета лекинко се кротна.

А колкото до Русия и нейния президент, настроенията в света са все същите, особено що се касае до САЩ и Западна Европа. Наказанията и етикетите "персона нон грата" към руската държава продължават с все сили, което обаче по никакъв начин не плаши Путин. Дори обратното...