Меган Маркъл забърка гореща афера със саудитското кралско семейство. Херцогинята на Съсекс, която официално е в изгнание от английския кралски двор, сега прави опити да пробие на Изток. Нейна цел обаче не е някой конкретен арабски принц, а мениджърът от  WME Ари Емануел. Редица слухове свързват бизнесмена със саудитската кралска фамилия, както и с нейни членове. 

 

Така че не е изненадващо решението на Меган да се свърже с него.

 

Емануел има за задача да представи Меган пред различни фирми в САЩ и да й помогне да се превърне в инфлуенсър. Нещо повече - херцогинята на Съсекс има личен интерес да се сприятели с арабската фамилия. Освен това, тъй като и в САЩ вече не я харесват, тя се опитва да пробие на изток.

 

Мнозина обаче коментират, че заигравките на Маркъл със саудитците може да се окажат опасни за нея. "Кралят на Англия може да й е тъст и да й прощава обидни коментари по свой адрес, но в Саудитска Арабия нещата стоят другояче. Ако отношенията й с новия й агент се влошат и тя започне атаки по новата кралска фамилия, нещата няма да завършат добре", коментират запознати.

 

Както е известно, интернет компания прекрати договора с нея и Хари под предлог, че подкастът им не е вървежен. Неофициално обаче са ядосани, че Съсекс не са толкова интересни. Херцогинята не успя да подпише и с Диор, които също я отрязаха. И сега й остава единствено новата компания и инфлуенсърството, което обаче може да се окаже билетът към парите и славата...