Съпругата на принц Хари – Меган Маркъл за пореден път доказа, че има много големи претенции, но очевидно са без покритие.

Докато новата принцеса на Уелс – Кейт Мидълтън винаги води класациите по облекло, херцогинята на Съсекс не може да я стигне, колкото и да се пъне като грешен дявол.

Тя продължава с жалките напъни да рекламира личната си марка зад Океана, след като пиарите й я напуснаха, отказвайки да работят с нея. Няма никакво съмнение, че сега няма да й е никак лесно. Мнозина се питат кой ще популяризира сега херцозите в САЩ и извън него.

Тези дни съпругата на принц Хари понесе унищожителна критика заради вида, в който се появи на последното събитие, посетено от нея.
Критиците не намират думи, с които да опишат грандиозния й гаф. Те отбелязват, че до този момент никой от членовете на кралската фамилия не се е дънил толкова жестоко. 

По всичко личи, че заради сериозните финансови затруднения, Меган е останала и без личен стилист или поне това говори видът й.
В социалните мрежи се появи кадър, от който бившата американска актриса със сигурност ще потъне в земята от срам.

На въпросната снимка, на която позира с подкаст водеща, Меган е с ужасно измачкан панталон, сякаш току-що го е изкарала от пералнята. На всичкото отгоре тя се появява в подобен вид за трети път този сезон.
Източник: jenata.blitz.bg
 

Меган Маркъл удари дъното – появи се облечена като селска кифла (СКАНДАЛНО ФОТО)

Меган Маркъл удари дъното – появи се облечена като селска кифла (СКАНДАЛНО ФОТО) - Снимка 2