Нечувано! Никой от кралското семейство не е позволявал да бъде хванат в такава огромна за престижа на монархията издънка, както направи Меган Маркъл. Херцогинята отново е на първите страници, но не за похвали, а за критики, при това здрави.

Меган Маркъл с шокираща изцепка: Никой от кралското семейство не се е дънил така! (вижте сами - СНИМКИ)

Знаем, че сега Меган е зад океана, където не спира да рекламира своята лична марка. Откакто пиарите й я напуснаха обаче, нещата видимо са се влошили и явно няма кой да даде съвет на Меган как да се държи, облича, позира и така нататък... подобаващо за положението и кралското потекло на мъжа й - принц Хари.

А гафа на Меган го виждате с очите си - тя позира с водеща на подкаст, отново широко ухилена. Облечена е с ризка и... ето тук вече е безумието - безкрайно измачкан панталон. Долната част от облеклото на Маркъл е все едно току-що излязло от центрофугата, а кадърът е изумителен.

Нормално е сама да се досети и да подбере или такава материя, която не се мачка, или просто да не позволи да я снимат от кръста надолу, коментират потресени британци. И дават моментално пример с Кейт Мидълтън.

"Виждали ли сте една снимка, само една снимка дори, на Кейт, на която тя да изглежда по подобен начин?! Как Мидълтън може, а другата не?! Но това, на първо четене, е уважение към монархията, към съпруга ти и към самата себе си", коментират в нета.