Сътвори поредната обида към баща си

Меган Маркъл отново изригна, след като по време на честванията на платинения юбилей на Елизабет Втора през миналия месец, останаха в сянка.

По всичко личи, че Меган Маркъл и съпругът й принц Хари правят всичко по силите си, за да се задържат на гребена на вълната.

Меган Маркъл пак изригна

Двамата бяха сред поканените за честванията на деня на Нелсън Мандела в ООН, където принц Хари изнесе реч. Това обаче далеч не означава, че скандалите не ги съпътстват.

Изданието Дейли експрес отбелязва, че Меган Маркъл дори не си направила труда да поздрави Томас Маркъл за рождения му ден, който бе в понеделник. За никого не е тайна, че отношенията между баща и дъщеря са обтегнати от доста време.

При все, че навръх празника, Меган и Хари са били в Мексико, не са го уважили по никакъв начин.

Освен това изданието допълва, че синът му Томас Маркъл-младши също е потвърдил, че Меган не е поздравила баща им. При все, че в понеделник е навършил 78 години, той все още не се е срещал с нито един от двамата наследници на дъщеря му Меган и принц Хари – Арчи и Лилибет.

Оказва се, че Томас Маркъл е кроял планове да присъства на платинения юбилей на Елизабет Втора, но съдбата очевидно е имала различни от неговите планове, тъй като малко преди това получил удар, който възпрепятствал пътуването му.

Източник: lupa.bg