Прави впечатление, че напоследък Меган Маркъл изглежда толкова ужасяващо, че стряска дори и малцината си почитатели.

 

Последната снимка, публикувана от съпругата на принц Хари накара всички да прозрат истината – тя не само не изглежда впечатляващо, а направо е ужасяваща. Фотосът накара мнозина да изпитат съжаление към по-малкия син на крал Чарлз III и да се запитат какво точно е харесал в Меган Маркъл.

 

Факт е, че и досега тя не се радваше на особено обожание от страна на публиката (като актриса) и на обществото като съпруга на принц Хари, но сега пък направо изгуби и малцината си почитатели.

 

При все, че с правилния подход, би могла да спечели сърцата на хората, тя очевидно прави точно обратното.

Всяка нейна публична проява сякаш я забива все по-ниско и по-ниско, а критиките по неин адрес валят като из ведро.

 

Една от изцепките й, която й навлече редица негативни коментари, бе гласуването й вчера на междинните избори за Конгрес. Тя залепи стикер на гърдите си „Гласувах“, сякаш очакваше специално възнаграждение или потупване по рамото за това, че е изпълнила гражданския си дълг.

 

Освен това хората се разгневиха, че е повече от очевидно, че снимката не е случайна, а е направена от фотограф.  Освен това Меган съвсем „случайно“, специалист е оправила косата й и грима й, а тя е заложила на дънки и пуловер с надеждата да мине за човек от народа. Въпреки това не може да се отрече, че изглежда направо чудовищно.

Източник: zajenata.bg

Меган Маркъл изгуби и малцината си почитатели с тази чутовна снимка (ИЗГЛЕЖДА УЖАСЯВАЩО)