Меган и Хари са пред фалит, а империята им буквално се срива. За това свидетелства и най-новият акт на двойката - решението да се разделят с компанията Spotify.  Заради нулевия интерес към подкаста на Меган, от компанията прекратяват договора. Съсекс вероятно ще загубят над  10 милиона долара заради този акт.

Отделно от това двамата не спечелиха колкото очакваха от книгата на Хари. Нещо повече - признанията му за убитите войници и че е употребявал дрога, може  да му костват и гражданството в САЩ. Вече тече разследване по въпроса, въпреки че пресата е държана на разстояние. Хари обаче предизвика скандали с изявленията си и доста разнопосочни мнения заради отношението си към кралското семейство.

Отделно от това, двойката взе да губи популярност и в пресата. Докато бяха част от кралската фамилия, двамата бяха известни и желани заради влиянието си. Към днешна дата обаче те залязват скоропостижно, най-вече заради грешките, които направиха. Въпреки това мнозина вярват, че Меган все още може да спаси "семейния бизнес" и да трансформира империята си. И то като се превърне в новата Кардашиян - като продаде името и лицето си на всички, които са готови да плащат, за да ги рекламира точно тя...