Не става ясно дали планират среща с кралицата

Меган и Хари за пореден път насочиха вниманието върху себе си и накараха Великобритания да изтръпне.

Оказва се, че херцозите на Съсекс възнамеряват да посетят родината на Хари. Това ще се случи през идния месец. Както добре знаете, те бяха за последно там за Платинения юбилей на кралица Елизабет Втора.

Интересното е, че въпреки нестихващите спорове между Меган и Хари, кралската фамилия и правителството за охраната им, двойката ще присъстват на благотворителни събития.

Те ще пътуват за Манчестър, където ще се проведе срещата „Един млад свят“. Това събитие събира на едно място младежки лидери от цял свят. Насрочено е за началото на септември.

След това двойката ще заминат за Германия, където ще посетят събитието, което ще отбележи, че остава една година до Игрите на непобедимите (Invictus Games), които ще се проведат в Дюселдорф през 2023 г.

Според програмата Меган и Хари трябва да се завърнат отново на Острова на 8 септември за наградите “WellChild”.

За момента не е ясно дали двойката ще пристигне с децата си, както и дали възнамеряват да се срещнат с Елизабет Втора, отбелязва Дейли Мейл.

Както добре знаете, Хари вече се съди с британското вътрешно министерство заради решението им отпреди две години да бъде премахната охраната им, която се плаща от данъците на британците. Хари е категоричен, че това решение застрашава сигурността на семейството му, когато са в родината му.

Източник: standartnews.com